Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

PAX 11-504/230Art.nr: 3141294

PAX
Radiator
Enkelt panel
Beskrivelse
Art.nr: 3141294
Pax oljefylt elektrisk radiator med enkeltpanel. Radiatoren har en smart energisparefunksjon, og takket være styreintelligensen som er innebygd i termostatenheten, kan du justere temperaturen individuelt for hvert enkelt rom.
Prisjakt
2 718 kr
inkl. MVA
Finnes i ulike varianter
230 V
500x400 mm
Flere enn 10 stk på lager | Sendes innen 24 timer!
30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: 3141294
Pax oljefylt elektrisk radiator med enkeltpanel. Radiatoren har en smart energisparefunksjon, og takket være styreintelligensen som er innebygd i termostatenheten, kan du justere temperaturen individuelt for hvert enkelt rom.

Produktinformasjon

Egenskaper

Pax oljefylt elektrisk radiator med enkeltpanel. Radiatoren har en smart energisparefunksjon, og takket være styreintelligensen som er innebygd i termostatenheten, kan du justere temperaturen individuelt for hvert enkelt rom. Fordelen med å velge oljefylte radiatorer er at miljøet i huset er bedre fordi radiatoren ikke tørker ut luften. De blir heller ikke så varme at støvpartiklene brennes og spres rundt, noe som gir et skånsomt inneklima for de med følsomme luftrør.

Pax radiatorer krever permanent installasjon og bør utføres av en kvalifisert elektriker. Be installatøren om å kontrollere spenningen i tilkoblingen i rommet der du har tenkt å plassere radiatoren, så er du garantert å være sikker på at du får riktig radiator på rett sted.

Bruk av det automatiske temperaturkontrollsystemet i et normalt isolert hus er svært energieffektivt. Hver grad av reduksjon over 20 ° C betyr ca 3-5% reduksjon i oppvarmingskostnadene. Pax radiatorer er bygget for å indusere en jevn bevegelse av luft rundt panelet, derfor fraråder de bruk av radiatordeksler. Det plisserte metallplaten på baksiden kalles en konvektor og er utviklet slik at den har et større overflateareal enn konvensjonelle radiatorer. Som et resultat kan radiatoren gjøres mindre samtidig som den opprettholder kraften.

Som en tommelfingerregel dekker vanligvis ca. 60-80 watt per m2 oppvarmingsbehovet uten at radiatoren trenger å overarbeide. Dette forutsetter at rommene har en normal takhøyde på 240/250 cm. Ved høyere takhøyde dimensjoneres oppvarmingen i stedet på volum. Beregn 25-35 watt per m3. Husk at mange vinduer og store yttervegger kan øke oppvarmingsbehovet i forhold til tommelfingerregelen. På den annen side reduseres oppvarmingsbehovet i rom med små vinduer og/eller liten eksponering mot ytterveggen. Hvis det alltid har vært kaldt i det aktuelle rommet du dimensjonerer for, kan du legge til litt mer kraft til den nye radiatoren. En høyere radiatoreffekt betyr ikke et høyere strømforbruk, men sikrer i stedet at radiatoren alltid vil kunne varme opp rommet uten å måtte jobbe med konstant maksimal belastning. En liten overdimensjonering betyr at paneloverflaten aldri vil oppleves som ubehagelig varm. Det motsatte (underdimensjonert elementeffekt) betyr at elementet tvinges til å jobbe i full fart, med det resultat at panelet kan oppleves som for varmt.
  • Smart, intelligent strømsparingsfunksjon
  • Skjult termostat
  • Enkeltpanel
Tekniske data​ 
Adaptiv (selvlærende)Nei
Antall "Pilot wire"-kommandoIngen
Bredde400 mm
Digital indikasjonNei
Dybde80 mm
StrømkontrollØvrig
Elektrisk tilkoblingØvrig
Frekvensforsyningsspenning50-50 Hz
FrostsikringskretsJa
FargeHvit
ForbruksindikatorNei
Høyde500 mm
Kan styres via appNei
Beskyttelsesklasse (IP)IP24
Oppdager åpent vinduNei
LuftuttakTopp/foran
Egnet for bussforbindelseNei
Egnet for trådløs fjernkontrollNei
Lengde på tilkoblingskabel0,75 m
Materiale foranStål
Materiale varmeelementStål
Forsyningsspenning230-230 V
Med dekorativ overflateNei
Med fjernkontrollNei
Med tilstedeværelsesindikatorNei
Med tidsbrytereJa
Modell/versjonStandard
MonteringsmetodeVegg modell
MonteringsretningHorisontal
Olje/væske fyltJa
Plassering kontrollpanelSide
ProgrammerbarJa
BeskyttelsesklasseI
Varmeeffekt300 W
Vekt9 kg
Beskyttelse mot overopphetingJa
REACH Dato2021-09-10
REACH OpplysningspliktNei
Type22-504LUKSUS

Spesifikasjoner

Watt 300 W

Volt 230 V

Høyde 500 mm

Med vifte Nei

Varmeutslipp Front, Topp, Opp

Bredde 400 mm

EAN 7391477627559

Elnummer 5421056

Anbefalt