Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

3M Secure Click HF-802Art.nr: 3142751

3M
Halvmaske
Beskrivelse
Art.nr: 3142751
Den gjenbrukbare halvmasken i HF-800-serien beskytter mot partikler og flere gasser og damper når den brukes sammen med godkjente 3M Secure Click-patroner og filtre. Åndedrettsvernet er tilgjengelig i tre størrelser og er utstyrt med en valgfri talemembran for å forenkle kommunikasjonen under arbeidet.
Prisjakt
631 kr
inkl. MVA
Kan ikke bestilles for øyeblikket
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: 3142751
Den gjenbrukbare halvmasken i HF-800-serien beskytter mot partikler og flere gasser og damper når den brukes sammen med godkjente 3M Secure Click-patroner og filtre. Åndedrettsvernet er tilgjengelig i tre størrelser og er utstyrt med en valgfri talemembran for å forenkle kommunikasjonen under arbeidet.

Produktinformasjon

Egenskaper

HF-800 Series 3M Secure Click gjenbrukbar halvmaske beskytter mot partikler og en rekke gasser og damper når den brukes med godkjente 3M Secure Click-patroner og filtre. Åndedrettsvernet er tilgjengelig i tre størrelser og er utstyrt med en valgfri talemembran for å forenkle kommunikasjonen under arbeidet.

Pusteevne: Forbedret pusteevne og komfort takket være verdens første firedelte filterpatronsystem. Pusten forenkles av doble filterpatroner i hver åndedrettsvern, noe som skaper fire baner for luftstrøm.

Enkelhet: Den nye 3M Secure Click-serien er utstyrt med en rask og enkel patron-/filterkobling. Det fungerer akkurat som et sikkerhetsbelte. Juster kontaktene mot hverandre og skyv til du hører et klikk og føler deg trygg på at filtrene og blekkpatronene er riktig installert. Med One-Touch kan brukeren raskt og enkelt sjekke passformen til åndedrettsvernet. Valgbar talemembran gjør det enklere å kommunisere mens du arbeider.

Komfort: Åndedrettsvernet er utstyrt med smarte intuitive funksjoner slik at det både sitter komfortabelt og beskytter godt. Silikonforseglingen med fleksibel patentert nesebro gir en mykere følelse og er behagelig mot ansiktet. Juster enkelt stroppestativespennene – trekk stroppene for å stramme, klem på spennene for å løsne. Utåndingsventilen leder utåndingsluften og fuktigheten nedover. Avansert silikonmateriale for økt komfort og holdbarhet.

Denne halvmasken kan brukes med 3M Secure Click D8000-serien og filtre i D3000- og D7000-serien for å beskytte mot et bredt spekter av gasser, damper og skadelige partikler i henhold til EN-krav. Det kan være farlig for helsen din å inhalere skadelige nivåer av partikler, gasser og damper. 3M Secure Click gjenbrukbar halvmaske kan redusere eksponeringen for mange skadelige stoffer når den er riktig montert og brukt med godkjente 3M Secure Click-patroner og filtre.
  • Bedre pusteevne og komfort takket være verdens første firedelte filterpatronsystem
  • Ett-trykks tetningskontroll slik at du enkelt kan kontrollere at åndedrettsvernet sitter tett på ansiktet ditt
  • Talemembranen er designet for å forenkle kommunikasjonen under arbeidet
  • Kontroller at filtrene og blekkpatronene er riktig installert med den nye Secure Click-kontakten. Den lave profilen til halvmasken gir et større synsfelt og er kompatibel med noen slipe- og sveisehjelmer
  • Overstøpt design forenkler montering/demontering
  • Avansert silikonmateriale for økt komfort og holdbarhet
  • Anbefalt industri: generell produksjon, byggebransjen, farmasøytisk, hovedsakelig metall, gruvedrift, landbruk, olje og gass, spesialkjemikalier, transport, tung produksjon
  • Anbefalt applikasjon: Enhet, Flising, Helling/støping, Kjemisk rengjøring, Laboratorier, Maskinering, Masovnarbeid, Meisling, Murverk, Maling, Sliping, Rengjøring, saging
Tekniske data​ 
Ansiktstetning av silikonJa
Type tilkoblingSecure click
Utåndingsventil for kald strømningNei
FargeMørkegrå
Forbedret holdbarhetJa
Økt komfortJa
Kompatibel med 3M PAPR-systemNei
Kompatibel med 3M pneumatiske systemerNei
Kompatibel sveiseskjermJa
Maske størrelseMiddels
Mesh ramme materialeSilikon
NedfellingsfunksjonNei
Nettovekt182 g
PrimærmaterialeSilikon/nylon
ProduktserierHF-800
ProdukttypeHalv maske
Snap-on sveiseskjermNei
Sekspunkts helseleNei
Spesifikasjonene oppfyltAS/NZS 1716:2012, CE-godkjent
TalmembranNei
TilbehørNei
VedlikeholdsfriNei
UtåndingsventilJa
Utskiftbart filter inkludertNei
ØyevernNei
Total bredde125 mm
Total høyde138 mm

Spesifikasjoner

EAN 04054596591769

Anmeldelser

Anbefalt