Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Festool SYS 18V 2x5,0/TCL 6 DUOArt.nr: 3139568

Festool
Ladepakke
2 x 5,0 Ah, 18 V
Beskrivelse
Art.nr: 3139568
Festool SYS 18V 2x5.0/TCL 6 DUO er en ladepakke – det ideelle komplementet til Festool Basic-variantene eller som ekstra batterier på verkstedet og på byggeplassen. Den kan utstyres på ulike måter – tilpasset den enkelte applikasjon eller energibehov.
Prisjakt
6 073 kr
inkl. MVA
Kan ikke bestilles for øyeblikket
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: 3139568
Festool SYS 18V 2x5.0/TCL 6 DUO er en ladepakke – det ideelle komplementet til Festool Basic-variantene eller som ekstra batterier på verkstedet og på byggeplassen. Den kan utstyres på ulike måter – tilpasset den enkelte applikasjon eller energibehov.

Produktinformasjon

Egenskaper

Festool SYS 18V 2x5.0/TCL 6 DUO er en ladepakke – det ideelle komplementet til Festool Basic-variantene eller som ekstra batterier på verkstedet og på byggeplassen. Den kan utstyres på ulike måter – tilpasset den enkelte applikasjon eller energibehov. Det er alltid plass til fire batterier – to av dem kan lades når som helst og samtidig med TCL 6 DUO-laderen. En ekstra praktisk detalj: Du trenger ikke å lete etter en stikkontakt etter en annen lader – det er enklere og sparer tid på byggeplassen, på verkstedet eller i bilen. Og alt er praktisk pakket i Systainer³. For alle oppgaver og 18 V-maskiner – når kraft og utholdenhet er viktig (ikke kompatibel med ETSC 125, RTSC 400, DTSC 400 trådløse slipemaskiner eller CTC SYS trådløs støvsuger).
  • Perfekt komplement: 5,0 Ah-batteriene er kraftfulle universalbatterier som passer til alle bruksområder og kan brukes i nesten alle Festool batteridrevne produkter. De er ideelle for alle oppgaver og 18 V verktøy med fokus på kraft og utholdenhet. (For langsiktig arbeid med Festools CTC MINI/MIDI, KSC 60, AGC 18, HKC 55, TSC 55 trådløse mobile støvsugere samt for spesielt tungt bore- og skrutrekkerarbeid med TPC 18/TDC 18)
  • Avtrekket starter automatisk: med Bluetooth-batteriet starter en tilkoblet støvsuger automatisk når verktøyet slås på
  • Smart utvidelse: Festool WorkApp i kombinasjon med Bluetooth-funksjonen til batteripakken gir deg tilgang til smarte tilleggsfunksjoner, for eksempel en detaljert indikasjon på ladestatus og andre driftsdata, for eksempel temperatur eller ladesykluser. For raskt og enkelt å se hvilket batteri som har lavest ladestatus, kan du få LED-indikatoren til å blinke direkte på batteriet. Du kan også lage programvareoppdateringer: Installer den nyeste versjonen slik at du alltid jobber med de nye funksjonene i verktøyet
  • Kan lade to samtidig. DUO-laderen lader to batterier på nøyaktig samme tid. Den er egnet for alle batterier i 10,8 V- til 18 V-klassen (unntatt: BP-XS for CXS/TXS og MXC-laderen)
  • Sikker oppbevaring: pakket i Systainer³ med plass til totalt fire batterier og DUO-laderen
  • Mobil: Ladepakken til Systainer³ passer perfekt inn i bobilinnredning
  • Systemer på plass: alle Systainers³ er kompatible med hverandre og kan kobles til alle tidligere Systainer-generasjoner, støvsugere og mange andre systemtilbehør
  • Som et ideelt supplement til Basic-variantene eller som ekstra batterier til verkstedet eller byggeplassen

Leveringsomfang

  • 2 stykk batterier BP 18 Li 5.0 ASI
  • 1 stykk lader TCL 6 DUO
  • 1 stykk Systainer SYS3 M 187
Tekniske data​ 
Kapasitet5,0 Ah
Spenning18 V
Ladestrøm2 x 6,0 A
Inngangsspenning220 - 240 V
Produktvekt uten tilbehør5,6 kg

Spesifikasjoner

Volt 18 V

EAN 4014549418376

Anbefalt