Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Elma EVSE-200Art.nr: 3139863

Elma
Adapter
Beskrivelse
Art.nr: 3139863
Elma EVSE-200-adapteren aktiverer laderen ved å simulere tilkoblingen til en elbil, og flytter målepunktene ut til standard bananplugger. Dermed kan for eksempel en enkel funksjonstest, (hvis laderen kan aktiveres), utføres med bare adapteren.
Prisjakt
4 978 kr
Tidligere laveste pris siste 30 dager
3 733 kr -25%
inkl. MVA
3 stk på lager | Sendes mandag 21. okt
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Dette produktet inngår i:
Beskrivelse
Art.nr: 3139863
Elma EVSE-200-adapteren aktiverer laderen ved å simulere tilkoblingen til en elbil, og flytter målepunktene ut til standard bananplugger. Dermed kan for eksempel en enkel funksjonstest, (hvis laderen kan aktiveres), utføres med bare adapteren.

Produktinformasjon

Egenskaper

Elma EVSE-200-adapteren aktiverer laderen ved å simulere tilkoblingen til en elbil, og flytter målepunktene ut til standard bananplugger. Dermed kan for eksempel en enkel funksjonstest, (hvis laderen kan aktiveres), utføres med bare adapteren. Spenninger kan måles med et standard multimeter eller full funksjonstesting, og installasjonstester kan utføres med en egnet installasjonstester.

CP-signal via bananplugger. En EVSE-ladekontakt og EV EV kommuniserer via et frekvensmodulert signal. Så hvis bilen (Elma EVSE-200) for eksempel ber om 32A, kan laderen svare at det bare er 13A tilgjengelig. Dette signalet kan leses med et standard multimeter med DutyCycle Hz%-funksjon, eller med den banebrytende Elma 6100EVSE, som direkte viser signalet som en strøm. Finn Elma 6100EVSE som tilbehør på denne siden. Elma EVSE-200 kan også kobles til en last, f.eks. en viftevarmer opptil 10A, direkte inn i kontakten på adapteren. Dette betyr at laderen kan testes under belastning, og tilkoblinger kan kontrolleres med et infrarødt kamera. Elma EVSE-200 kan også lage feilsimulering for manglende PE-tilkobling og CP til PE-feil. Dette betyr at adapteren kan brukes "alene" for å kontrollere riktig tilkobling og funksjonalitet i tilfelle feil.

Adapteren leveres med en standard type 2-plugg og enkle knapper for simulering av både PP (belastning) og CP (tilkoblingsstatus), både ventilert (ABD) og ikke-ventilert (ABC). Leveres klar til bruk i pose og kan brukes sammen med installasjonstestere fra Elma instruments.

Leveringsomfang

  • Standard Type 2 plugg
  • Enkeltknapper for simulering av både PP (belastning) og CP (tilkoblingsstatus) både ventilert (ABD) og ikke-ventilert (ABC)
  • 1 stykk veske
Tekniske data​ 
Modell/versjonBærbar enhet
Ladeprosess for statusvisningJa
Simulering kjøretøystatusJa
Signal utgangJa
SimuleringsfeilstrømJa
Diameter på simuleringslederNei
Test PE-tilkoblingJa
Måling av motstand ladekontaktJa
Type 1-tilkoblingNei
Type 1 CCS-kontaktNei
Type 2-tilkoblingJa
Type 2 CCS-kontaktJa
Type 3-tilkoblingNei
Tilkobling CHAdeMoNei
Tilkobling GBNei
Bredde140 mm
Dybde240 mm
Høyde90 mm
Vekt750 g
Kompatibel med Apple HomeKitNei
Med støtte for IFTTTNei
Kompatibel med Google AssistantNei
Kompatibel med Amazon AlexaNei

Spesifikasjoner

EAN 5706445840632

Anbefalt