Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

3M Xtract Cubitron II 775LArt.nr: 3142768

3M
Filmrondell
Beskrivelse
Art.nr: 3142768
Bruk 3M Cubitron II Hookit Clean Sliperondell 775L. Den har bedre rivebestandighet enn papirrondeller.
Prisjakt
36 kr
inkl. MVA

Estimert 8-12 dager fra leverandør

Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: 3142768
Bruk 3M Cubitron II Hookit Clean Sliperondell 775L. Den har bedre rivebestandighet enn papirrondeller.

Produktinformasjon

Egenskaper

Bruk 3M Cubitron II Hookit Clean Sliperondell 775L. Den har bedre rivebestandighet enn papirrondeller. Denne rondellen fjerner opptil dobbelt så raskt og varer opptil seks ganger lenger enn konvensjonelle slipemidler. Gjennom flerhullsmønsteret til dette produktet suges støv bort med en høyere hastighet enn 5 eller 6 hullprodukter. Slipepapirskiver fjernes bedre og varer lenger hvis støvet ikke lagres på slipemiddelets skjæreflate. Designet krever ikke at hullene skal justeres med støtteplaten, og derfor er det raskt og enkelt å bytte pads. En åpen struktur betyr at det er plass mellom slipekornene slik at støv og andre avleiringer kan suges bort. Dette betyr at den skarpe kanten av slipende korn ikke blir tilstoppet. Det beleggbestandige belegget gjør at puten kan fortsette å kutte selv når du sliper bartre, maling og andre materialer som normalt ville tette puten, noe som gjør slipingen verre.

Filmrondellen inneholder presisjonsformede 3M slipekorn, formet til trekantede spisser som skjærer gjennom metall, i stedet for meisling eller pløying som tradisjonelle slipemidler. Disse spissene er selvskjerpende ved at de genererer nye, ekstremt skarpe kanter når de sprekker. 3M Hookit rondeller har en tendens til å gi en finere finish enn selvklebende bakputer, så de brukes ofte i tider hvor en 3M Stikit puter er for aggressive. Xtract Cubitron II 775L er ideell for mange bruksområder, først og fremst for materialfjerning, og effektiv på et bredt spekter av underlag – f.eks. metall, kompositt, malingslag og lyst tre. Hookit sliperondeller er enkle å koble til med borrelåsfester på støtteplaten (selges separat). De er enkle å fjerne og kan returneres så lenge det er sliteevne igjen. Hvis du er ute etter maksimal støvfjerning, kan du bruke 3M Elite slipemaskin med tilfeldig bane og bakplatene 3M Hookit Clean rondell (begge selges separat).
  • 3M Xtracts egenutviklede flerhullsmønster gir overlegen støvsuging og forhindrer tilstopping, øker produktiviteten og gir et renere arbeidsmiljø
  • Revolusjonerende 3M presisjonsformet slipende mineral gir rask fjerning og lang levetid
  • Opptil dobbelt så raskt som konvensjonelle slipemidler
  • Filmbaksiden gir bedre holdbarhet og beskyttelse mot kantskader
  • Ideell for et bredt utvalg av underlag og applikasjoner, primært for materialfjerning
  • Med 3M Hookit hurtigutløsersystem med borrelåsfeste er det enkelt å bytte pute, noe som forlenger levetiden
Tekniske data​ 
BruksområderEtterbehandling arbeid, sliping, overflatebehandling
Type beleggÅpent belegg
BindingstypeHarpiks
Type vedleggBorrelås
Konfigurasjon av hull800LG
korntykkelse240+
Maksimal hastighet6000 o/min
RyggmaterialeFilm
SlipemidlerPresisjonsformet keramikk
VakuumhjelpJa
Vått eller tørtJa, vått eller tørt

Spesifikasjoner

EAN 00638060885710

Anbefalt