Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Bosch DIY AdvancedLeafBlower 36V-750Art.nr: 3139694

Bosch DIY
Løvblåser
med batteri og lader
Beskrivelse
Art.nr: 3139694
36 V løvblåser med kraftfull ytelse for tyngre, utslippsfri hagerydding. Fullfør dyprengjøring raskt og enkelt med den kraftfulle, trådløse AdvancedLeafBlower 36V-750.
Prisjakt
3 676 kr
inkl. MVA

Estimert 8-10 dager fra leverandør

Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Dette produktet inngår i:
Beskrivelse
Art.nr: 3139694
36 V løvblåser med kraftfull ytelse for tyngre, utslippsfri hagerydding. Fullfør dyprengjøring raskt og enkelt med den kraftfulle, trådløse AdvancedLeafBlower 36V-750.

Produktinformasjon

Egenskaper

36 V løvblåser med kraftfull ytelse for tyngre, utslippsfri hagerydding. Fullfør dyprengjøring raskt og enkelt med den kraftfulle, trådløse AdvancedLeafBlower 36V-750. Den børsteløse motoren og Syneon-teknologien med lang levetid leverer kraft etter behov: vått løv, gressklipp og leker blåser av overflaten på kort tid. Den variable hastighetskontrollen gir fleksibilitet for alle typer rydding. Løvblåseren kan håndtere massive 780 m³/t på større områder og gjenstridig rusk, mens lav til middels hastighet gir tilfredsstillende resultater med lengre driftstid og mindre støy – slik at naboene også holder seg fornøyde. Høy ytelse kombineres med komfort: Dette lette verktøyet er velbalansert, og minimerer belastningen på armer og håndledd.

Syneon Technology analyserer kontinuerlig effektbehovet og tar bare den nøyaktige mengden energi som kreves fra batteriet, for optimal effekt under krevende oppgaver og maksimal utholdenhet under mindre intensive oppgaver. Den børsteløse motoren gir overlegen ytelse og lengre levetid, da den ikke inneholder karbonbørster som blir slitt over tid. Håndter store eller små ryddejobber med variabel hastighetskontroll. Med et effektområde på 100 til 200 km/t kan du optimalisere effekt, støynivå og kjøretid i henhold til omfanget og vanskelighetsgraden på jobben.

Svært effektiv rengjøring av store områder
Med den innebygde aksialviften kan større hager og gårdsplasser rengjøres på kort tid. Viften blåser ut et stort volum luftstrøm, og fjerner det mest gjenstridige planteavfallet

Enkel montering av dyser
Det robuste, støpte munnstykket er montert med en klikk-og-vend-funksjon, og jobben er oppe og går på kort tid.

Tydelig oversikt over batteristatus, selv under arbeid
Forsikre deg om at batterinivået er tilstrekkelig for oppgaven: batteristatusindikatoren viser batteriets ladenivå på et øyeblikk.

Ergonomisk håndtak gir et komfortabelt og godt grep
Ergonomisk design gir mulighet for uanstrengt arbeid, selv under mer omfattende jobber. Optimalisert balanse og mykt grephåndtak for enkel og fleksibel håndleddbevegelse.
  • Den børsteløse motoren gir kraftfull fjerning
  • Velg optimal effekt, støynivå og kjøretid med variabel hastighetskontroll
  • Arbeid uanstrengt takket være lett og velbalansert design
  • Den aksiale viften fjerner gjenstridig smuss fra harde, ujevne eller våte overflater
  • Syneon-teknologi for optimal kraft eller maksimal utholdenhet etter behov
  • 36 V POWER FOR ALL – batteriet til alle Bosch 36 V verktøy for hjem og hage

Leveringsomfang

  • 1 stk Batteri 36V 2.0Ah
  • 1 stk lader AL 36V-20
  • 1 stk. Kartongkasse
Tekniske data​ 
Batterispenning36,0 V <br/>Batterikompatibilitet

Spesifikasjoner

EAN 4059952546995

Anbefalt