Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Hultafors 590130Art.nr: 4041707

Hultafors
Verktøyveske
49 lommer
Beskrivelse
Art.nr: 4041707
En ergonomisk og allsidig ryggsekk for verktøy, delt inn i to store rom. Begge rommene har glidelåser som kan trekkes helt ned, slik at du kan felle helt ned utsiden.
Prisjakt
2 060 kr
inkl. MVA
Flere enn 10 stk på lager | Sendes innen 24 timer!
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: 4041707
En ergonomisk og allsidig ryggsekk for verktøy, delt inn i to store rom. Begge rommene har glidelåser som kan trekkes helt ned, slik at du kan felle helt ned utsiden.

Produktinformasjon

Egenskaper

En ergonomisk og allsidig ryggsekk for verktøy, delt inn i to store rom. Begge rommene har glidelåser som kan dras helt ned, slik at du kan felle helt ned utsiden. Dette gir deg maksimal oversikt og tilgang. Via glidelåsen på den ene siden får du også tilgang til et tredje rom mellom de to større rommene. Dette rommet er polstret og perfekt for oppbevaring av bærbare datamaskiner, nettbrett og dokumenter. Ryggsekken har plass til en bærbar datamaskin på opptil 15 tommer. På forsiden av sekken er det en stor lomme med en stropp med spenne for å kunne feste stort eller klumpete utstyr, materialer, kabler og komponenter. Ryggsekken har mellomstore lommer med klaffer og glidelåser for sikker oppbevaring av verdisaker, gjennomsiktige lommer som gjør det enklere å finne det du letEtter, og stropper for å feste elektroverktøy og ladere. Ryggsekken har også en ekstern holder for målebånd, pennholder, nøkkelringholder og en liten løkke for å feste en karabinkrok til.

Sekken er laget av ekstremt slitesterk ballistisk polyester – 1680 Denier – for maksimal holdbarhet og lang levetid. Lommer i vekslende rødt og svart stoff gjør det lettere å skille mellom ulike verktøy og lommer. De justerbare skulderstroppene har en høyfriksjonsoverflate og en 3D-form som følger kroppens konturer for optimal ergonomisk bæring. Både rygg- og skulderstroppene på ryggsekken har pustende polstring for kjølig og komfortabel bæring. På toppen av ryggsekken er det to komfortable gummihåndtak som gjør at du enkelt kan brette opp ryggen og fronten når du raskt trenger å flytte vesken. Glidelåsene er laget av nylon og er svært slitesterke. De har store metalltrekkere som Enkle å gripe selv med hansker.
Tekniske data​ 
FargeSvart/rød
Bredde380 mm
Dybde330 mm
FargeSvart
HengelåsbøyleNei
Høyde430 mm
Løst brett/skuffNei
MaterialeStoff
Materiell kvalitetPolyester
Med skulderremNei
Med låsNei
Med teleskophåndtakNei
Modell/versjonØvrig
RullbarNei
SignalrødNei
Totalt antall skuffer2
Vekt2,85 kg

Spesifikasjoner

EAN 7317845901304

Anbefalt