Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Hultafors 590120Art.nr: 4041714

Hultafors
Verktøyveske
42 lommer, 60 kg
Beskrivelse
Art.nr: 4041714
En ergonomisk, slitesterk og allsidig ryggsekk for verktøy, utstyrt med en solid solid bunn. Ryggsekkens støpte base hindrer sekken i å velte, beskytter bunnen mot fuktighet, smuss og slitasje – og holder verktøyet tørt.
Prisjakt
2 355 kr
inkl. MVA
Flere enn 10 stk på lager | Sendes innen 24 timer!
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: 4041714
En ergonomisk, slitesterk og allsidig ryggsekk for verktøy, utstyrt med en solid solid bunn. Ryggsekkens støpte base hindrer sekken i å velte, beskytter bunnen mot fuktighet, smuss og slitasje – og holder verktøyet tørt.

Produktinformasjon

Egenskaper

En ergonomisk, slitesterk og allsidig ryggsekk for verktøy, utstyrt med en solid solid bunn. Ryggsekkens støpte base hindrer sekken i å velte, beskytter bunnen mot fuktighet, smuss og slitasje – og holder verktøyet tørt. Sekken er laget av ekstremt slitesterk ballistisk polyester – 1680 Denier – for maksimal holdbarhet og lang levetid. Vekslende rødt og svart stoff gjør det lettere å skille forskjellige verktøy og lommer.

Sekken har to store rom med glidelås som går helt ned. Dette gjør at du kan folde ned utsiden helt for maksimal oversikt og tilgang. I det ytre rommet er det rikelig med lommer og verktøyholdere. Rommet nærmest baksiden har en polstret lomme for bærbare datamaskiner, nettbrett og dokumenter. Lommen holder bærbare datamaskiner opptil 15 tommer.

Ryggsekken har mellomstore lommer med klaff og glidelås for sikker oppbevaring av verdisaker, gjennomsiktige lommer som gjør det lettere å finne det du letEtter og en utvendig lomme for en vannflaske på siden av sekken. Den har også en ekstern holder for målebånd, pennholder, en nøkkelringholder og elastiske løkker for mindre verktøy, for eksempel skrutrekkere. De justerbare skulderstroppene har en høyfriksjonsoverflate og en 3D-form som følger kroppens konturer for optimal ergonomisk bæring.

Både baksiden av ryggsekken og skulderstroppene har pustende polstring for kjølig og komfortabel bæring. På toppen av ryggsekken er det to komfortable gummihåndtak som gjør at du enkelt kan brette opp ryggen og fronten når du raskt trenger å flytte vesken. Glidelåsene er laget av nylon og er svært slitesterke. De har store metalltrekkere som Enkle å gripe selv med hansker.
Tekniske data​ 
FargeSvart/rød
Bredde370 mm
Dybde340 mm
FargeSvart
HengelåsbøyleNei
Høyde480 mm
Løst brettNei
MaterialeStoff
Materiell kvalitetPolyester
Med skulderremNei
Med låsNei
Med teleskophåndtakNei
Modell/versjonØvrig
RullbarNei
SignalrødNei
Totalt antall rom3
Vekt2,84 kg

Spesifikasjoner

EAN 7317845901205

Anbefalt