Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Hultafors 590180Art.nr: 4041710

Hultafors
Verktøyveske
21 lommer, 30 kg
Beskrivelse
Art.nr: 4041710
Ergonomisk veske for elektrikere og serviceteknikere. Den er designet for å brukes mens du jobber, slik at verktøyene dine alltid er innen rekkevidde.
Prisjakt
1 030 kr
inkl. MVA
Flere enn 10 stk på lager | Sendes mandag 21. okt
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: 4041710
Ergonomisk veske for elektrikere og serviceteknikere. Den er designet for å brukes mens du jobber, slik at verktøyene dine alltid er innen rekkevidde.

Produktinformasjon

Egenskaper

Ergonomisk veske for elektrikere og serviceteknikere. Den er designet for å brukes mens du jobber, slik at verktøyene dine alltid er innen rekkevidde. Vesken er laget av ekstremt slitesterk ballistisk polyester – 1680 Denier – for maksimal holdbarhet og lang levetid. Ryggen er litt buet og polstret for optimal passform. Løkker på baksiden lar deg også feste den direkte til beltet, slik at du kan bruke den på hoften (passer belter opptil 60 mm brede).

Glidelåsdekselet beskytter utstyret når det ikke er i bruk. Lokket kan foldes bort på utsiden, slik at du kan la vesken stå åpen og lett kan få tilgang til verktøyene. Den har et stort hovedrom med flere lommer for å hjelpe deg med å organisere tang, skrutrekkere, testere osv. Vekslende rødt og svart stoff gjør det lettere å skille forskjellige verktøy og lommer. Det er lommer med klaffer og glidelåser for sikker oppbevaring av verdisaker. Den har også holdere for målebånd, elektrisk tape, hammere, penner, nøkler, løkker for mindre verktøy, for eksempel skrutrekkere, og en liten brakett for karabinkroker.

Den justerbare skulderstroppen er polstret og har en høyfriksjonsoverflate for komfortabel og enkel å bære. Skulderremmen er avtagbar og har metallkarabinkroker for maksimal holdbarhet. Lommen har også et behagelig gummihåndtak øverst.
Glidelåsene er laget av nylon og er svært slitesterke. De har store metalltrekkere som Enkle å gripe selv med hansker.
Tekniske data​ 
FargeSvart/rød
Bredde310 mm
Dybde150 mm
FargeSvart
HengelåsbøyleNei
Høyde390 mm
Løst brettNei
MaterialeStoff
Materiell kvalitetPolyester
Med skulderremJa
Med låsNei
Med teleskophåndtakNei
Modell/versjonBag/veske
RullbarNei
SignalrødNei
Vekt2,19 kg

Spesifikasjoner

EAN 7317845901809

Anbefalt