Kontakt ossChatVanlige spørsmålFri frakt over kr 999*

Hultafors 590140Art.nr: 4041709

Hultafors
Verktøyveske
35 lommer, 60 kg
Beskrivelse
Art.nr: 4041709
Klassisk og universell verktøyveske i ekstremt slitesterkt, ballistisk polyesterstoff - 1680 denier. Den har et åpent design med litt lavere langsider for enkel tilgang og god oversikt.
Prisjakt
1 130 kr
inkl. MVA
Flere enn 10 stk på lager | Sendes innen 24 timer!
Fri frakt over kr 999*
30 dagers åpent kjøp
Beskrivelse
Art.nr: 4041709
Klassisk og universell verktøyveske i ekstremt slitesterkt, ballistisk polyesterstoff - 1680 denier. Den har et åpent design med litt lavere langsider for enkel tilgang og god oversikt.

Produktinformasjon

Egenskaper

Klassisk og universell verktøyveske i ekstremt slitesterkt, ballistisk polyesterstoff - 1680 denier. Den har et åpent design med litt lavere langsider for enkel tilgang og god oversikt. Det store midtrommet er dekket med lommer og verktøyholdere. Vekslende rødt og svart stoff gjør det lettere å skille forskjellige verktøy og lommer.

Det finnes mellomstore lommer med klaffer og glidelåser for sikker oppbevaring av sensitivt utstyr. Du finner også en holder for lange og smale verktøy som vater og håndsager på utsiden av sekken. Den har også en ekstern holder for målebånd, stropp for elektrisk tape, pennholder, en nøkkelringholder og elastiske løkker for mindre verktøy, for eksempel skrutrekkere. Skaftet er ekstra høyt, noe som betyr at du ikke trenger å bøye deg så langt for å løfte vesken. Skaftet har et langt gummideksel som gjør at du kan gripe komfortabelt hele veien, og det er mulig å balansere vesken selv med en ujevn vektfordeling. Den justerbare skulderstroppen er polstret og har en høyfriksjonsoverflate for komfortabel og enkel å bære. Skulderremmen er avtagbar og har metallkarabinkroker for maksimal holdbarhet.
Tekniske data​ 
FargeSvart/rød
Bredde540 mm
Dybde310 mm
FargeSvart
HengelåsbøyleNei
Høyde290 mm
Løst brett/skuffNei
MaterialeStoff
Materiell kvalitetPolyester
Med skulderremJa
Med låsNei
Med teleskophåndtakNei
Modell/versjonBag/veske
RullbarNei
SignalrødNei
Totalt antall rom1
Vekt2,74 kg

Spesifikasjoner

EAN 7317845901403

Anbefalt